Länge..

publicerat i Allmänt;
Sen sist. 
Mycket har hänt, samtidigt som tiden stått stilla. Vi har iaf flyttat in i vårt hem och är inte längre inneboende. Det är magiskt. Elsa är mer än tok nöjd över att ha ett eget rum igen och likaså vi. 
Julen har även firats och snart dags för nyår. Ett nytt år, med massa nya förväntningar. 2012 och 2015 är åren i mitt liv, åren som har och kommer göra mitt och Johans liv till det bättre.

Magen och jag går in i v33 i morgon. Det börjar bli ganska tugnt nu och jag är redan less, för jag vet vad som komma skall. Jag har mått lite bättre den senaste tiden och jag försöker röra på mig så mycket jag bara kan. +10 kg står vågen på. 


Man är inte direkt liten och snärt längre. Jag kan fan knappt vända mig i sängen! Haha. 

Vi njuter iaf av att vara lediga från jobb för Johans del och förskolan för Elsas del. Själv har jag jobbat nästan hela jul, bortsett från självaste julafton och jobbar även i veckan. De är svårt att tacka nej till pengarna när man jobbar storhelg. Sen på nyårsdagen styr vi bilen mot Gördalen och vinterparadiset för några dagar med skoter åkande och korv grillning innan allvaret drar igång.